31a FIRA DE TITELLES - 8 - JULIOL - 2020

El proper 8 de juliol, farem Fira!

L’actual situació derivada de la Covid-19 ens ha obligat a re-formular la Fira i l’hem adaptat per tal que se celebri en un sol dia.

Els espectacles d’interior, tindran un format showcase amb una durada de 30 minuts i els de carrer es representaran completament. A l’interior de la Llotja només hi tindran accés els professionals acreditats, mentre que al carrer, també hi accedirà públic.

Des de la Fira us proposem un itinerari per tal de poder veure tots els espectacles, tot i que us hi podeu incorporar més tard si per qüestions horàries no us és possible fer-lo sencer. Per tal de respectar les mesures sanitàries i de distància física, el recorregut s’iniciarà a les 10 h i finalitzarà a les 24 h.

Per tal de poder acollir el màxim de professionals i d’acord amb les limitacions d’aforament, en aquesta edició només podrem acreditar una persona per entitat.

Així doncs, atesa la particularitat de la Fira d’enguany, us proposem diferents fórmules d’inscripció per tal que pugeu escollir la que més s’adapti a les vostres necessitats i situació.


LA INSCRIPCIÓ INCLOU1 ó 2 nits d’hotel amb l’esmorzar inclòs per a una persona de cada entitat (en funció de l’opció d’inscripció que es marqui).

L’allotjament que s’ofereix és en habitació compartida amb una altra persona inscrita a la Fira. Si es prefereix un altre tipus d’habitació, caldrà abonar:

  • Habitació individual: 55 € / nit (esmorzar inclòs)
  • Habitació doble: 35 € / nit per persona (esmorzar inclòs)
  • Habitació triple: 30 € / nit per persona (esmorzar inclòs)
No es pagarà allotjament a les entitats que visquin a un radi de menys de 100 km.


OPCIONS D’INSCRIPCIÓ
  • Inscripció complerta - 40 €: inclou les dos nits d’allotjament i l’accés al recorregut complert dels espectacles.
  • Inscripció parcial – 30 €: inclou una nit d’allotjament i l’accés al recorregut complert dels espectacles.
  • Inscripció sense allotjament – 20 €: accés al recorregut complert dels espectacles.
  • Inscripció mig recorregut – 10 €: accés al recorregut d’espectacles a partir de les 14h.
  • El preu del dinar és de 9 € i el del sopar (pícnic) de 5€.

Us agrairem que ens envieu les fitxes d’inscripció, un cop complimentades per correu electrònic a centre@titelleslleida.com i una fotografia mida carnet, fins el 30 de juny de 2020.

Podeu fer el seguiment dia a dia a través del Facebook firatitelles, el Twitter @firatitelles, l’instagram @firatitelles i telegram @firatitelles, amb el hashtag #firatitelles2020.
Esperem que us resulti atractiva la proposta de la Fira i que ens puguem saludar a Lleida.

FITXA D'INSCRIPCIÓ