FACILITADORA PRO

Amb aquesta iniciativa, la Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado (COFAE) reforça la tasca de les fires, tot facilitant punts de trobada entre els diferents professionals assistents.

Les fires en general i també la Fira de Titelles de Lleida, són espais de negoci i trobada entre professionals. Per aquest motiu des de COFAE s’ha activat aquesta línia de generació de contextos i situacions que afavoreixin la creació de punts de trobada i connexió entre ells.

La funció del facilitador PRO consisteix en posar en contacte a professionals que no es coneixen, ja sigui per iniciativa pròpia o bé donant resposta a encàrrecs de professionals que necessitin contactar amb algú en concret.

Per tercer any consecutiu la persona designada per la Fira de Titelles de Lleida és Margarida Troguet, gran coneixedora del sector de les arts escèniques. Ella aportarà tots els seus amplis coneixements a les tasques de facilitadora. Per la llarga, exitosa i reconeguda trajectòria que té dins el món escènic, la seva tasca serà de gran ajuda per als professionals.


MARGARIDA TROGUET

Treballa de forma independent en Projectes de Comissariats i Continguts Escènics. Va fer un Màster en Gestió Cultural. Des de l’octubre del 1998 fins al juny del 2015 va dirigir el Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida. És membre fundadora de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida (1981) i en va ser professora.